نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس برگزار شد

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۱۱:۲۳
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن در مورد جلوگیری از غصب زمین یک سلسله اقدامات صورت گرفت.

در این نشست، موضوع یک تعداد اشخاص در ولسوالی سنگ آتش مورد بررسی قرار گرفت و آنان نیز در جلسه حاضر شدند. اشخاص مذکور پذیرفتند که از سال‌ها به این سو، صدها هزار جریب زمین علفچر عامه واقع در منطقه سنگ آب کلاری را بدون اسناد ملکیت در تصرف خود داشته اند. آنان تعهد کردند که دیگر از این زمین استفاده شخصی نمی‌کنند و نیز مانع استفاده دیگران به عنوان علفچر از آن نمی‌شوند.

در این نشست همچنان، یک تعداد ساکنین ولسوالی آبکمری که متجاوز بر مرعی عامه معرفی شده بودند، به جلسه حاضر شدند تا اسناد ملکیت شان را ارایه کنند اما هیچگونه اسناد ملکیت در دست نداشتند. آنان نیز پذیرفتند که اراضی واقع سرتگاب غالچرخ تیربند سیاتره، شامل ۲۱۰۰ جریب، از جمله علفچر عامه می‌باشد و تعهد کردند که بعد از این هیچ‌گونه تصرف مالکانه در این ساحه نداشته و نیز مانع استفاده دیگران به عنوان علفچر عامه از آن نمی‌شوند.

.

برخی ساکنین قریه ده برنج ولسوالی قادس این ولایت که غاصب و توک شکن معرفی شده بودند، نیز در جلسه حاضر شدند و از آنان اسناد ملکیت مطالبه گردید.  آنان هیچ گونه اسناد شرعی در دست نداشتند و پذیرفتند که بیش از ۵۰ جریب زمین واقع پشته ملمنجی‌ها، مرعی عامه بوده و از طرف آنان توک شکنی شده و به زمین زراعتی تبدیل شده است. اشخاص مذکور تعهد کردند که بعد از این از زمین مذکور استفاده شخصی نمی‌کنند.

هیأت تخنیکی همچنین از قوم رحمان زای ولسوالی مقر درباره اشخاص و افرادی که زمین مرعی عامه را زمین زراعتی تبدیل کرده‌اند، طی استعلام معلومات خواست.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۶ - ۱۵:۴۲
Background image

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت هرات برگزار شد

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت هرات، روز دوشنبه، ۱۶ ذوالقعده با حضور سرپرست (مستوفی) و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره املاک یک شخص که تحت ادعای ریاست معارف قرار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۶ - ۱۵:۲۵
Background image

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست برگزار شد

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست، روز دوشنبه، ۱۶ ذوالقعده با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و از برخی ساحات در این ولایت نیز بازدید صورت گرفت.

بعداً هیأت مذکور به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۶ - ۱۵:۲۰
Background image

برگزاری نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سمنگان

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سمنگان، روز دوشنبه، ۱۶ ذوالقعده با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.

در این نشست، معلومات اجراآت هیأت در رابطه به دوسیه‌های چند شخص مربوط. . .

BACK TO NEWS