بنیاد خیریه دست کمک از سوی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار مسدود شد

waheed
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۵ - ۱۳:۳۶
.

دفتر بنیاد خیریه دست کمک در ولایت ننگرهار بنا بر حکم مقام وزارت عدلیه توسط ریاست عدلیه ننگرهار و هیأت مربوطه مسدود و اموال آن ضبط گردید.

هیأت مشترک که در ترکیب آن نمایندگان مقام ولایت، ریاست عدلیه و قوماندانی امنیه ولایت ننگرهار حضور داشتند روز دوشنبه، 30 صفرالمظفر دفتر مذکور را مسدود کرد. همچنین تمام اموال این بنیاد شامل 25 قلم اجناس در حضور هیأت ضبط و به ریاست عدلیه تسلیم داده شد.

قابل یادآوری است که جواز بنیاد مذکور بر اساس حکم مقام وزارت عدلیه در ماه محرم الحرام لغو گردیده و به ریاست عدلیه ولایت ننگرهار هدایت داده شد که جلو فعالیت آن را بگیرد که این ریاست در هماهنگی با مقام ولایت و دیگر ارگان‌ها اقدام نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS