رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه با شماری از مسؤولان ولایتهای پکتیا و خوست دیدار کرد
محترم مولوی جان محمد «محمد طلحه»، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه در رأس یک هیئت به ولایتهای پکتیا و خوست سفر نموده و با شماری از مسؤولان محلی این ولایات نشستهای هماهنگی جداگانه برگزار کرد.
در این نشستها که مسؤولان ریاستهای عدلیه ولایات مذکور نیز حضور داشتند، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه برخی از مشکلات وکلای مدافع در این ولایات را شریک ساخت و تأکید کرد که به اشخاصی که جواز قانونی وکالت دفاع ندارند وثیقه و اجازه وکالت داده نشود.
وی همچنین در سخنانش بر برگزاری برنامههای آموزشی مسلکی برای وکلای مدافع از سوی ریاستهای محاکم استیناف ولایات پکتیا و خوست نیز تأکید نمود و آن را ضرورتی برای تقویت ظرفیتهای مسلکی وکلا خواند.
از طرف دیگر مقامها و مسؤولان محلی ولایات پکتیا و خوست اطمینان دادند که به مشکلات وکلای مدافع رسیدگی خواهند کرد و هماهنگی با ریاستهای عدلیه را نیز افزایش خواهند داد.
