۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۱۴:۱۲
.

هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز پنجشنبه، ۱۰ ذوالقعده مطابق اصول و طرزالعمل رهنمای معاملات به تعداد ۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
در نتیجه این نظارت توسط هیئت نظارتی به متصدیان دفاتر مذکور جهت بهبود در پیش‌برد امور کاری و تصفیه مالیات توصیه‌های لازم ارایه شد.
ریاست عدلیه ولایت نیمروز تمام دفاتر فعال رهنمای معاملات را در این ولایت مورد نظارت قرار می‌دهد تا جلو فعالیت‌های غیرقانونی گرفته شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

تنفیذ فیصله محکمه بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت شرعی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین است

محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی در این وزارت، تأکید کرد که تنفیذ فیصله محکمه اختصاصی بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۳
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت میدان وردک بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز شنبه، ۲۴ صفرالمظفر به ولایت میدان وردک سفر کرد.

مع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۹
Background image

بیش از ۳۲۰۰ رهنمای معاملات در سیستم آنلاین رهنمای معاملات ثبت شده‌اند

 وزارت عدلیه امارت اسلامی سیستم آنلاین رهنمای معاملات را به هدف فراهم‌سازی سهولت و شفافیت در معاملات ایجاد و فعال نموده که تا کنون بیش از ۳۲۰۰ دفتر رهنمای معاملات فعال در شهر کابل در آن. . .

BACK TO NEWS