تثبیت و تشخیص حدود ۱۶۰ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۶ - ۱۴:۶
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز، روز یکشنبه، ۱۰ جمادی الثانی با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن یک تعداد دوسیه‌های مربوط به غصب زمین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، دوسیه های موازی ۱۲۰ جریب زمین ساحه قوی گذر عسقلان در مرکز، ۱۲ جریب زمین ساحه مغدودخیل ولسوالی علی آباد، ۶۰ جریب زمین خروتی‌ها و ۲۸ جریب زمین ساحه مراد شیخ باسوس ولسوالی حضرت امام صاحب و تعدادی از عرایض مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

هیأت تخنیکی بعد از بحث و بررسی سوابق دوسیه‌های مذکور، موازی ۱۲۰ جریب زمین ساحه قوی گذر عسقلان در مرکز، ۱۲ جریب زمین ساحه مغدودخیل ولسوالی علی آباد و ۲۸ جریب زمین ساحه مراد شیخ باسوس ولسوالی حضرت امام صاحب را امارتی تثبیت و تشخیص کرده و در زمینه هدایات لازم سپرد.

در مورد ۶۰ جریب زمین ساحه خروتی های ولسوالی حضرت امام صاحب نیز یک هیأت تعیین شد تا ساحه مذکور را اسکیچ و تطبیق اسناد کرده و کروکی آن را اخذ نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۲۸
Background image

برنامه آموزشی به منظور بلند بردن ظرفیت مسلکی عریضه نویسان در ولایت نیمروز برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت نیمروز به همکاری محکمه استیناف این ولایت، برنامه آموزشی یک روزه تحت عنوان اصول عریضه نویسی را برای حدود ۵۰ تن از عریضه نویسان نیمروز برگزار کرد.

این برنامه روز سه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۱۷
Background image

۸ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیرقانونی در ولایت ننگرهار مسدود گردید

  هیئت نظارتی مشترک به رهبری آمریت انسجام ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌‌شنبه، ۱۵جمادی‌الثانی ۱۱باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه نهم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز شنبه، ۱۵ جمادی‌الثانی ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی. . .

BACK TO NEWS