رییس عدلیه ولایت ننگرهار از لیسه نابینایان و ناشنوایان دیدن کرد

waheed
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۱ - ۱۲:۱۶
............

مولوی فاتح الله فاتح، رییس عدلیه ولایت ننگرهار و هیأت همراه شان روز چهارشنبه، ۱۶ ربیع الاول از لیسه نابینایان و ناشنوایان در این ولایت دیدن کردند.

در این بازدید، آمر حقوق ریاست عدلیه و رییس اتحادیه بنیاد های خیریه ولایت ننگرهار رییس عدلیه را همراهی می‌نمودند. این هیأت به اساس درخواست مسوولین لیسه نابینایان و ناشنوایان از این لیسه دیدن نمودند.

.

رییس عدلیه در این بازدید راجع به حقوق نابینایان و ناشنوایان صحبت نموده گفت که نابینایان و ناشنوایان مانند سایر اقشار جامعه از حقوق شرعی و قانونی برخوردار بوده و باید مورد توجه قرار گرفته و به حقوق شان احترام شود.

به اساس هدایت رییس عدلیه ننگرهار، بنیاد خیریه المواسات یک مقدار قرطاسیه باب و لوازم تدریسی از قبیل کتاب‌ها، قرطاسیه، لوازم نقاشی و یک عدد تلویزیون برای تدریس ناشنوایان را به این لیسه کمک نمود. بنیاد خیریه المواسات کمک‌ها و همکاری های بیشتر را به مسوولان این لیسه وعده نمود.

در اخیر آمر لیسه مذکور از رییس عدلیه و مسوولان بنیاد خیریه تشکری نموده و خواهان کمک و همکاری‌های بیشتر با این لیسه گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS