هیأت تخنیکی ولایت کندز موضوع ۶۰۰۰ جریب زمین در این ولایت را بررسی کرد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ - ۱۱:۲۴
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کندز، روز یکشنبه، ۲۰ شعبان ۱۴۴۴ موضوع ۶۰۰۰ جریب زمین در قریه های الوم، سید احمد شاه و زر کمر ولسوالی امام صاحب را مورد بررسی قرار داد. 

هیأت مذکور با بزرگان و متنفذین قریه های مذکور دیدار نموده و در مورد کمیسیون جلوگیری از غصب زمین معلومات ارایه کرد. هیأت مذکور همچنان روی تصمیم قاطع امارت اسلامی مبنی بر استرداد زمین های غصب شده معلومات داده و مردم را تشویق نمود تا زمین های امارتی را تسلیم نموده و از راه قانونی آن به اجاره بگیرند.

.

نمایندگان اهالی مذکور از این اقدام امارت اسلامی اظهار خشنودی نموده و آماده اجاره گیری این زمین ها گردیدند. 

این هیأت، به نمایندگان و محاسن سفیدان قریه های مذکور استعلام توزیع کرد و تصمیم گرفت که بعد از ارایه جواب و آمادگی اهالی قریه ها طبق طرزالعمل و لایحه کمیسیون اجراآت نمایند.

هیأت تخنیکی همچنان، به ساحه برزنگی ولسوالی امام صاحب رفته و از ۴۰۰۰ جریب زمین زراعتی که تحت پروسه اجاره دهی می‌باشد، دیدن نمود و به مدیر زراعت ولسوالی امام صاحب هدایت داد که کار اجاره دهی ساحه متذکره را به صورت نور مال طی مراحل نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS