نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لغمان برگزار شد
نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لغمان روز سهشنبه، ۱۳ رمضان با حضور رییس و اعضای هیأت برگزار شد و در آن برخی موضوعات مربوط به غصب زمین بررسی شد.
هیأت درباره زمین ساختمان ریاست احصائیه که یک شخص در آن ادعای مالکیت دارد، بحث کرده و دوسیه آن را ترتیب و به کمیسیون ارسال کرد.
هیأت درباره ۷۸۴ متر مربع زمین تثبیت شده امارتی مربوط قطعه ۱۴۸۳کادستر واقع ساحه صفوخیل ولسوالی قرغهیی که تحت دعوای دو شخص قرار دارد بحث مفصل کرد.
هیأت دو طرف را خواست و سخنان شان را شنید و تاکید کرد که زمین مذکور امارتی است. هیأت از آنان اسناد قانونی مطالبه کرد که هیچگونه اسناد نداشتند و تا روز یکشنبه آینده مهلت خواستند تا درباره پیشبرد یا صرف نظر از قضیه تصمیم بگیرند.
هیأت همچنین درباره ۱۷ بسوه زمین تحت دعوای دو شخص دیگر مربوط همین قطعه بحث کرده و طرفین دعوا را خواست و از آنان اسناد مطالبه کرد که آنان هیچگونه سند قانونی نداشتند.
هیأت به تیم کادستر وظیفه سپرد که مشخصات خانههای متصرفین در قطعات امارتی در ساحه صفوخیل ولسوالی قرغهیی را درج فورم کند و در جلسه بعدی ارایه کند.
