نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ برگزار شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۱ - ۱۳:۳۶
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ با حضور رییس و اعضای هیأت برگزار شد و نیز برخی فعالیت‌های عملی در ساحات صورت گرفت.

در این نشست درباره ساحه زمینداری قباله نمبر ۲۰۲، پروژه امیر علی شیر نوایی، مکتوب‌های واصله از کمیسیون مرکزی و ۳۷۵ جریب زمین فارم تحقیقاتی ریاست زراعت بحث و گفتگو صورت گرفت و تصامیم لازم اتخاذ شد.

هیأت درباره پروژه امیر علی شیر نوایی فیصله کرد که ساحه مذکور توسط تیم فنی کادستر به همکاری ناحیه مربوطه و بزرگان محل مساحت شود و کروکی آن اخذ شود و بعداً طبق هدایت کمیسیون اجراآت صورت گیرد.

هیأت همچنین به اشخاص و افراد مربوطه در ارتباط به ۱۰۰۰ جریب زمین ولسوالی بلخ تحت اجاره یک شخص و ۵۰۰ جریب زمین واقع ولسوالی چمتال تحت اجاره یک شخص استعلام‌های معلومات توزیع کرد. درباره ۹۰۰۰ جریب زمین واقع شرق سرک سیاه گرد فیصله شد که قباله آن با ساحه مطابقت داده شود و کروکی ساحه اخذ شود و نیز موضوع غصب جایداد شرکت دولتی ذغال سنگ با اداره مستوفیت شریک ساخته خواهد شد.

در ارتباط به موضوع ۳۷۵ جریب زمین فارم تحقیقاتی ریاست زراعت و عدم همکاری اهالی با هیأت، بزرگان ساحه نزد هیأت خواسته شدند و به آنان تاکید شد که با هیأت همکار باشند. برخی موضوعات نیز برای جلسه آینده هیأت تعیین شد.

هیأت بعد از جلسه و اخذ اصل قباله نمبر ۲۰۲ به ساحه زمینداری قباله نمبر ۲۰۲ رفته و ساحه مذکور را جهت ترتیب کروکی جی پی اس کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۱۶
Background image

وزیر عدلیه با مسؤولان برخی شفاخانه‌های خصوصی کابل دیدار و گفتگو کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز سه شنبه، ۲۵ ذوالقعدة در دفتر کارش با مسؤولان شماری شفاخانه‌های خصوصی فعال در کابل دیدار کرده و با آنان در رابطه به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۵۳
Background image

۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز سه‌شنبه، ۱۸ ذوالقعده مطابق اصول و طرزالعمل رهنمای معاملات به تعداد ۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۴۷
Background image

شماری از بنیاد خیریه در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهار‌شنبه، ۱۲ ذوالقعدة ۲ باب دفتر بنیادهای خیریه را در ساحات مختلف شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی. . .

BACK TO NEWS