نشست اداری رؤسای مرکزی وزارت عدلیه برگزار گردید

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۸ - ۹:۱۹

نشست اداری رؤسای مرکزی وزارت عدلیه روز چهارشنبه، 21 ثور 1401 به ریاست شیخ عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت و با حضورداشت شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه برگزار گردید.

در این نشست، شیخ الحدیث مولوی صاحب عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه امارت اسلامی با اشاره به روزهای سقوط دوره قبلی امارت اسلامی به رؤسای این وزارت گفت که آن روزها را به یاد داشته باشند؛ زمانی که از آسمان بمب می بارید و در خانه‌ها و حتی در کوه‌ها جایی برای ماندن نبود و کسی از خانه خود بیرون شده نمی‌توانست. در این حالت کسانی شهید، کسانی زندانی و کسانی مهاجر شدند.

وی تصریح کرد که این یک امتحان بزرگ خداوند بود که موفقانه سپری شد و حالا که به کمک خداوند متعال نظام اسلامی دوباره در کشور ایجاد گردیده، حفاظت از آن بالای ما فرض عین است؛ چرا که این نظام با دادن قربانی های بسیار زیاد به وجود آمده است.

سرپرست وزارت عدلیه به رؤسای این وزارت توصیه نمود که متوجه کارهایشان باشند و قبل از وقت به وظیفه حاضر شده و تا بعد از وقت رسمی در خدمت مردم باشند و با مردم رفتار نیک داشته باشند.  

نشست اداری بعد از سخنان مقدماتی شیخ صاحب به ریاست معین مسلکی وزارت عدلیه ادامه یافت و در آن روی موضوع امضای اسناد و مکاتیب که جهت ترجمه به ریاست تقنین ارسال می گردد، مشکلات کارمندان مرکز خدمات مشوره دهی حقوقی (Call Center)، تقسیم اوقات درسی صنف‌های آموزشی دینی و پالیسی ریاست دعوت و ارشاد، رسمیت محافظین ریاست‌های عدلیه ولایات و سایر موارد، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در این نشست فیصله شد که تمام مکاتیب و اسناد که به ریاست تقنین جهت ترجمه ارسال می گردد باید از طرف رییس مربوطه امضا شده باشد. همچنان فیصله شد که در مورد مشکلات کارمندان مرکز خدمات مشوره دهی حقوقی (Call Center) بعد از نشست رییس ارتباط خارجه با موسسه مربوط تصمیم اتخاذ گردد.

در مورد تقسیم اوقات درسی و پالیسی ریاست دعوت و ارشاد نیز تصمیم بر این شد که رییس دعوت و ارشاد و رییس منابع بشری وزارت عدلیه با هم جلسه نموده و مشترکاً تصمیم اتخاد نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS