نزدیک به ۲۳۰۰ جریب زمین در کابل مورد بررسی قرار گرفت

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ - ۱۴:۴۲
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل کار عملی خود را در چهار شهرک در این ولایت انجام داده و این شهرک‌ها را بررسی کرد.

در نتیجه بررسی هیأت مشخص شد که شهرک لدین خیل در ولسوالی بگرامی که ۲۰۰۰ جریب را شامل می‌شود و شهرک قوم تراخیل که بالای ۲۰۰ جریب زمین در پهلوی شهرک میرویس اعمار شده، به اساس معلومات کادستر دولتی می‌باشند. باشندگان این شهرک‌ها ادعای مالکیت شخصی آن را دارند و از آنان اسناد و قباله شرعی مطالبه شد.

هیأت مذکور همچنان، ساحه سلیم کاروان مربوط حوزه هشتم ولایت کابل که ۴۳ جریب زمین را شامل می‌شود و شهرک اخلاص را که در پهلوی شهرک زازی در ۴۵ جریب زمین اعمار شده نیز بررسی کرد. زمین های مذکور در اسناد کادستر دولتی بوده و متصرفان شهرک اخلاص ادعای مالکیت آن را دارند. هیأت از آنان نیز اسناد مطالبه کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS