مسدود شدن ۱۱ موتر فروشی به دلیل فعالیت غیرقانونی در ناحیه پنجم شهر کابل

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۰ - ۱۰:۳۴
.

هیئت نظارتی ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه، تعدادی از موترفروشیها را در ساحه کمپنی مربوط ناحیه پنجم شهر کابل نظارت کرد.

هیئت مذکور در مجموع ۷۳ موترفروشی را نظارت کرد که از جمله ۱۱ موتر فروشی به دلیل فعالت‌های غیر قانونی از طرف هیئت مسدود گردید. هیئت نظارتی همچنین برای مسوولان سایر موترفروشی‌ها توصیه کرد تا کاستی‌های موجود کاری شان را برطرف کنند.

وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم بخش‌های مربوطه را در سراسر کشور مورد نظارت و بررسی قرار می‌دهد تا جلو فعالیت‌های غیرقانونی گرفته شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۳۱
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت بلخ مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌ روز سه‌شنبه، ۲۳ رجب المرجب ۱۳ دارالوکاله ‌را در ناحیه پنجم شهر مزار شریف، مرکز  ولایت بلخ نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.

. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۲۲ رجب المرجب از ۸ باب دارالوکاله در این ولایت نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.
هیئت نظارتی طی این نظارت دفاتر،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۳:۴۴
Background image

۹ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت قندوز به منظور کنترول کرایه خانه‌ها روز سه‌شنبه، ۲۳ رجب المرجب ۹ باب دفاتر رهنمای معاملات را در شهر قندوز مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS