سفر هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر به ولسوالی عنابه

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۰ - ۱۵:۳۰

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر، روز یکشنبه، ۱۷ شوال به ولسوالی عنابه رفته و در راستای استرداد زمین‌های امارتی در این ولسوالی اقدامات لازم انجام داد.

هیأت مذکور، نخست با ولسوال و دیگر مقامات محلی ولسوالی مذکور دیدار کرده و درباره پلان سفر این هیأت و سایر موضوعات با آن‌ها صحبت نمود. سپس هیأت به ۴ ساحه مورد نظر رفته و اجراآت عملی انجام داد.

این هیأت، ۱۵۶۴۰.۳ متر مربع زمین وقفی واقع قریه مختار خیل فراج را اسکیچ و بررسی کرده و از یک شخص که ۲۰۴۲ متر مربع از زمین مذکور را غصب کرده، اسناد شرعی و قانونی مطالبه کرد.

این هیأت همچنان ساحه تحت دعوای ریاست حج و اوقاف و یک شخص را بررسی کرده و از شخص مذکور اسناد و مدارک مطالبه نمود و همچنان قبرستان قریه ملکان ولسوالی عنابه را که شامل ۴۹۹۶۴ متر مربع زمین می باشد، اسکیچ و تثبیت کرد.

هیأت مذکور همچنین ۳۶۰۹۴ متر مربع زمین را به اساس درخواست ورثه یک شخص اسکیچ کرده و از آنان اسناد قانونی مطالبه کرد

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS