سرپرست وزارت عدلیه با هیأت سفارت چین در کابل دیدار و گفتگو کرد

waheed
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۸/۱۱ - ۱۱:۱۰

شیخ مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزیر وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان، روز یکشنبه 9 عقرب 1400 با آقایان دینگ و هوانگ زونگ وانگ، مشاور وزیر و نماینده سفارت چین دیدار کرد. در این دیدار راجع به گسترش و تحکیم روابط میان دو کشور بحث و گفتگو صورت گرفت.

وزیر صاحب عدلیه به تعهد و تحکیم روابط دو جانبه تاکید نموده، افزود که ما در طول تاریخ با چین به عنوان یک همسایه خوب تعامل نمودهایم.

وزیر صاحب گفت: ما از تمام کمک‌های شما قدردانی می‌کنیم و برای ما نیت نیک شما نسبت به پروژه‌ها ارزش بیشتر دارد. من به نمایندگی از امارت اسلامی افغانستان و تمام مردم افغانستان به شما اطمینان کامل می‌دهم که ما تمام گفته‌های خود را عملی نموده و تا اخیر به تعهدات خود پایبند می‌مانیم.   

از سوی دیگر، نماینده سفارت چین گفت که ما به افغانستان به عنوان یک کشور بزرگی نگاه می‌کنیم که از اشغال خارجی آزادی خود را به دست آورده و بعد از صد سال به یک کشور عالی تبدیل می‌شود و ما به عنوان یک کشور برادر با آن تعامل می‌کنیم. او افزود که 72 سال قبل از امروز (سال 1949) چین با بحران بزرگ اقتصادی روبه‌رو شد و همین افغانستان بود که با ما کمک کرد و به پای خود ایستاد شدیم. ما این کمک را فراموش نمی‌کنیم و اکنون که افغانستان با مشکلات اقتصادی روبه‌رو است، ما می‌خواهیم به این کشور کمک کنیم تا به پای خود ایستاد شود.

آقای دینگ افزود که حکومت جدید افغانستان عزت و افتخار است و زمان آن فرا رسیده است که این کشور و مردم آن روی پاهای خود بایستند، ممکن است روی مشکلات اقتصادی بیشتر تمرکز شود و کشور چین متعهد به کمک در این راستا می‌باشد.

وی افزود که به زودی ده تن جلغوزه افغانستان در یک پرواز به چین فرستاده خواهد شد و این یک خبر و دستاورد خوبی برای دهقانان افغانستان خواهد بود.

او گفت: ما خوشحالیم از اینکه با آمدن این حکومت، امنیت در این کشور نسبت از هر زمان دیگر بهتر شده‌است. شما می‌دانید که امنیت نقش زیادی در روابط دوجانبه دارد بنابر این بر روابط ما و شما نیز تاثیر مثبت خواهد داشت و بعد از این نه‌تنها تاجران چین بلکه تاجران سایر کشورهای جهان نیز علاقه‌مند سرمایه گذاری در این کشور خواهند بود.

در این دیدار یک هیأت مسلکی چهار نفره از سوی وزیر صاحب عدلیه تشکیل و به منظور کمک به تطبیق پروژه‌هایی که در این وزارت از طرف چین تمویل می‌شود، معرفی گردید.

آقای دینگ گفت که ما روابط دو جانبه با افغانستان را گسترش می‌دهیم و این ها پروژه‌های کوچکی هستند که ما به کشور دوست خود ارائه می‌کنیم.

در پایان این دیدار دو طرف ضمن قدردانی از یکدیگر، به روابط نیک و حفظ  روابط تعهد سپردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۱۴
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت پکتیا بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز پنج‌شنبه، ۲۹ صفر المظفر به ولایت پکتیا سفر کرد.

مع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۴
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت پکتیکا بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز چهارشنبه، ۲۸ صفرالمظفر به ولایت پکتیکا سفر کرد.

مع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۰
Background image

بر افراشتن پرچم‌های سفید به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در صحن وزارت عدلیه

 وزارت عدلیه پرچم‌های سفید امارت اسلامی را به مناسبت پنجمین سالگرد فتح مبین و پیروزی امارت اسلامی، در صحن این وزارت بر افراشت.

این پرچم‌ها که شامل یک پرچم بزرگ و دیگر پرچم‌های متوسط می. . .

BACK TO NEWS