سرپرست وزارت عدلیه با سفیر ترکیه در کابل دیدار کرد

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۱ - ۱۴:۱

محترم الشیخ مولوی عبدالحکیم الشرعی حفظه الله، سرپرست وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان صبح امروز چهارشنبه، 7 ربیع الاول با محترم جیهاد ارگینای، سفیر ترکیه در کابل و هیأت همراه شان دیدار و گفتگو کردند.

سرپرست وزارت عدلیه در این دیدار از کمک‌ها و همکاری‌های دولت ترکیه با مردم افغانستان اظهار قدردانی نموده، گفت که ترکیه و افغانستان از گذشته‌ها دارای روابط دوستانه بوده و در آینده نیز این روابط دوستانه ادامه خواهد داشت‌. وی گفت که افغانستان خواهان روابط دوستانه با ترکیه و تمام کشورها می‌باشد.

سفیر ترکیه نیز با اشاره به روابط دیرینه دولت ترکیه با مردم افغانستان گفت که کشورش اکنون نیز آماده همکاری با امارت اسلامی افغانستان می‌باشد. او گفت که ترکیه در زمینه آموزش کارمندان و اعزام متخصصین با وزارت عدلیه افغانستان همکاری خواهد کرد.

سفیر ترکیه در این دیدار، خواهان وضاحت در مورد توافق‌نامه‌های قبلی میان دو کشور از جمله توافق‌نامه استرداد مجرمین شد.

سرپرست وزارت عدلیه گفت که امارت اسلامی افغانستان به همه موافقت‌نامه‌ها و تعهدات قبلی کشور با کشورهای دیگر در صورتی که مخالف شریعت اسلامی نباشد، متعهد است.

وی همچنین طی سخنانش از مواضع دولت ترکیه در قضایای بین‌المللی به ویژه در قضایای مربوط به مسلمانان، اظهار قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۱۴
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت پکتیا بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز پنج‌شنبه، ۲۹ صفر المظفر به ولایت پکتیا سفر کرد.

مع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۴
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت پکتیکا بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز چهارشنبه، ۲۸ صفرالمظفر به ولایت پکتیکا سفر کرد.

مع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۰:۰
Background image

بر افراشتن پرچم‌های سفید به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در صحن وزارت عدلیه

 وزارت عدلیه پرچم‌های سفید امارت اسلامی را به مناسبت پنجمین سالگرد فتح مبین و پیروزی امارت اسلامی، در صحن این وزارت بر افراشت.

این پرچم‌ها که شامل یک پرچم بزرگ و دیگر پرچم‌های متوسط می. . .

BACK TO NEWS