رئیس عدلیه ولایت لغمان با مسؤولان ولسوالی‌ عليشنگ دیدار کرد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۱:۲۵
.

 مولوی عبدالستار حماس، رئيس عدلیه ولایت لغمان و هیئت همراهش به‌ ولسوالی‌ عليشنگ این ولایت سفر کرده و با قاری عبدالقاهر متوکل، ولسوال این ولسوالی و دیگر مسؤولان محلی دیدار و گفتگو کرد.
رئیس عدلیه ولایت لغمان در جریان این دیدار درباره برخی موضوعات صحبت نمود و بر هماهنگی بیشتر میان هردو اداره تاکید کرد.
او مشکلات در بخش‌های مدیریت‌های قضایای امارت، مساعدین حقوقی، وکلای مدافع، بنیادهای خیریه، رهنمای معاملات و عریضه نویسان را با ولسوال و مسؤولان محلی این ولسوالی‌‌ شریک ساخته و آنان در زمینه حل این مشکلات  اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۵۰
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا روز دوشنبه، ۲۴ صفرالمظفر به ریاست مولوی فاتح الله فاتح، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت پکتيا. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۰:۸
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و معینیت ارشد امنیتی وزارت امور داخله

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هيئت همراهش طی نشست‌های جداگانه با مسؤولان معینیت ارشد امنیتی وزارت امور داخله، قوماندانی امنیه و ریاست عمومی تحقیقات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۹:۵۵
Background image

بررسی حدود ۴۲ جریب زمین در ولایت پنجشیر

  نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر روز ‌یکشنبه، ۱۶ صفرالمظفر با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد. 
هیئت تخنیکی در این نشست دوسیه‌‌ حدود چهل و دو (۴۲) جریب زمین واقع. . .

BACK TO NEWS