دیدار وزیر عدلیه با بزرگان ولایت ننگرهار

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۰/۹/۳ - ۱۲:۳۸

شیخ صاحب عبدالحکیم شرعی سرپرست وزیر وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان، روز یک شنبه 30 عقرب 1400 با بزرگان قومی ولایت ننگرهار در دفتر کارش دیدار کرد.

در این دیدار حمدالله حقانی، مسوول عمومی شورای ننگرهار و پانزده تن دیگر از بزرگان قومی به نمایندگی از مردم ننگرهار اشتراک نموده بودند.

آقای حقانی به نمایندگی از مهمانان از وزیر عدلیه اظهار سپاس و امتنان نموده و مسوولیت جدید را به او تبریک گفت. در کنار این وی به ارتباط و هماهنگی میان مردم و حکومت تاکید نموده و وعده نموده که مردم ننگرهار در کنار نظام ایستاده هستند. وی افزود که ما وعده میدهیم که به دین، کشور و مردم خود خدمت میکنیم. او اضافه کرد که ما از نظام امارت اسلامی و رفتار آنها راضی استیم و اگر شما از ما خواهان همکاری شوید ما آماده همکاری استیم. او گفت که با آمدن امارت اسلامی آرزوی بزرگ ما برآورده شد.

شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی سرپرست وزارت عدلیه، از آنها تشکری نموده و به آنها خوش آمدید گفت. او افزود که پشت هر دولتی که قوم و ملت روان باشد، آن دولت دوام پیدا می‌کند. برای نگهداری و دوام یک نظام و حکومت همکاری مردم بسیار ضروری است.او گفت من بسیار خوشحال استم که امروز با نمایندگان مردم می بینم و به مشکلات آنها گوش می کنم و برای حل آنها به صورت مشترک بحث می کنیم . او تاکید کرد که عزت ما عزت شما و عزت شما عزت ما است و تمام ما مسوولیت حفظ عزت یک دیگر را به عهده داریم.

وزیر صاحب عدلیه گفت: که ما در برابر یک قدرت بزرگ مبارزه طولانی نمودیم و موفق شدیم و این کمک الله و همکاری مردم ما بود، حالا هم ضرور است که شما پشت نظام ایستاده شوید و همکاری کنید و این نظام را از خود بدانید.

او تصریح کرد: «من به عنوان یک وزیر خود را خادم شما می دانم و در خدمتگذاری به شما از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهم کرد.»

 وزیر عدلیه از آنها خواست که همیشه با امارت در تعامل باشند و با نظام خود همکاری نمایند. او تاکید کرد که کشور حیثیت مادر را دارد و خدمت به کشور نباید وابسته به معاش باشد.

 

 

   

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۵۸
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز یکشنبه، ۱۹ ربیع‌الآخر ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۵۲
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پروان امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه ولایت پروان  روز ‌شنبه، ۱۸ ربیع‌الآخر برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۶ تن متقاضی جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مسؤولان ریاست عدلیه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۴۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت لغمان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت لغمان روز یکشنبه، ۱۹ ربیع الآخر شماری از دفاتر رهنمای معاملات و بلاک‌های رهایشی را در شهر مهترلام، مرکز این ولایت مورد نظارت و بررسی قرار داد.

. . .

BACK TO NEWS