جمع آوری بیش از ۲.۵ میلیون افغانی عواید از درک صدور جواز رهنمای معاملات و عریضه نویسان

waheed
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۷ - ۱۰:۵۷
.

ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه امارت اسلامی  در ماه سنبله سال مالی ۱۴۰۱ از درک صدور و تمدید جوازهای دفاتر رهنمای معاملات و عریضه نویسان ۲ میلیون و ۵۸۸ هزار و ۹۱۸ افغانی عواید جمع‌آوری و آن را به خزانه امارت اسلامی واریز نموده است.

 در جریان این ماه به ۱۵۶ تن متقاضی جواز فعالیت رهنمای معاملات صادر شده که از این میان ۱۰۱ جواز آن جدید بوده و ۵۵ آن جوازهای تمدیدی می‌باشند.

این ریاست همچنان طی یک ماه ۲۲ جواز رهنمای معاملات را لغو نموده و ۱۷ درخواست فسخ جواز را اجرا کرده‌است.

ریاست مذکور در این ماه ۲۹۵ باب رهنمای معاملات را مورد نظارت و بررسی قرار داده که در نتیجه ۵۶ رهنمای معاملات بنابه تخلف و فعالیت‌های غیر قانونی از سوی این ریاست مسدود شده‌اند.

این ریاست همچنین به ۳۷ تن متقاضی دیگر جواز فعالیت عریضه نویسی صادر نموده که از این میان ۳۱ جواز آن جدید بوده و ۶ جواز دیگر آن تمدیدی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برای ۵۰ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار گردید

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۵۰ تن متصدیان دفاتر رهنمای معاملات واقع ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرد.

در این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجة. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۲
Background image

فعالیت‌های شماری از موترفروشی‌ها در ولایت لغمان مورد نظارت گرفت

هیئت مشترک نظارت از دفاتر رهنمای معاملات تحت رهبری رياست عدلیه ولایت لغمان روز دو‌شنبه، ۲۲ ذوالحجة شماری از موتر فروشی‌ها را در این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های آن‌ها را بررسی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۵
Background image

چهار باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت جوزجان مسدود گردید

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت جوزجان روز دوشنبه، ۲۲ ذوالحجة ۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات را در این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های آن‌ها را بررسی کرد.

هیئت نظارتی جوازهای فعالیت،. . .

BACK TO NEWS