تثبیت و تشخیص ۳ هزار جریب زمین امارتی در ولایت بلخ

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۶ - ۱۱:۱۴
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز چهارشنبه، ۲۰ شعبان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه‌‌های بیش از دو هزار و شش صد و پنجاه و هفت (۲۶۵۷) جریب زمین واقع در دشت شادیان مربوط مرکز این ولایت، بیش از سه صد و سه (۳۰۳) جریب زمین در ساحه قلعه حجری ولسوالی نهرشاهی و بیش از دوازده (۱۲) جریب زمین در ولسوالی کلدار مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نتیجه زمین‌های مذکور امارتی تثبیت و تشخیص شد.
هیئت فیصله کرد که دوسیه‌های زمین‌های مذکور جهت فیصله نهایی به کمیسیون مرکزی ارسال گردد.
در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در ساحات مختلف ولایت بلخ مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS