تاکید رییس عدلیه پکتیا بر کمک به نیازمندان در ماه رمضان

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - ۱۱:۱۷
.

مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه ولایت پکتیا در نشستی با مسوولان بنیادهای خیریه فعال در این ولایت، تاکید کرد که در قسمت کمک رسانی به نیازمندان در ماه رمضان از سوی این بنیادها، اقدام صورت گیرد.

این نشست روز چهارشنبه، ۲۴شعبان در مقر ریاست عدلیه برگزار شد و در آن مسوولان اتحادیه‌ها نیز حضور داشتند. رییس عدلیه پکتیا در سخنانش، مسوولان بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها را متوجه مسوولیت‌های شان ساخته و از آنان خواست که با این ریاست همکاری و هماهنگی داشته باشند.

وی همچنین گفت که بنیادهای خیریه به کارهای اساسی مانند تعلیم و تربیه توجه بیشتر کنند، از جریان کمک‌ها ویدیوی خلاف پالیسی امارت اسلامی نگیرند، عزت نیازمندان را در نظر داشته باشند و نیز در ماه مبارک رمضان برای کمک به نیازمندان اقدامات اساسی را روی دست گیرند.

او از مسولان اتحادیه‌ها نیز خواست که کارهای خود را به صورت منظم انجام داده و گزارش شان را به صورت منظم با ریاست عدلیه شریک سازند.

در این نشست مسوولان اتحادیه‌ها و بنیادهای خیریه نیز صحبت کرده و اطمینان دادند که مطابق احکام و قوانین فعالیت خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS