بیش از ۱۱۰۰ جریب زمین در ولایت سرپل تشخیص و تثبیت شد

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۵ - ۱۳:۳۸
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سرپل، روز سه شنبه، ۱۸ ربیع الاول با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن برخی دوسیه های مربوط به غصب زمین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست بعد از بحث و بررسی دوسیه‌ها، بیش از ۱۱۹۲ جریب زمین در این ولایت تشخیص و تثبیت گردید و هدایت داده شد تا گزارش آن تکمیل و دوسیه‌های آن غرض تصمیم نهایی به مرکز ارسال گردد.

هیأت مذکور روزهای چهارشنبه و پنجشنبه نیز به برخی از ساحات در مرکز و ولسوالی سوزمه قلعه این ولایت سفر کرده و زمین‌های تحت دعوا را از نزدیک بازدید و بررسی نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۰:۱۲
Background image

ریاست عدلیه ولایت پکتیا به منظور جمع آوری کمک به زلزله زدگان با بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها نشست هماهنگی برگزار کرد

 ریاست عدلیه ولایت پکتیا روز سه‌شنبه، ۹ ربیع الاول به منظور جمع آوری کمک برای خانواده های متضررین زلزله اخیر در شرق کشور با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های این ولایت نشست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۲۰
Background image

۱۶ بنیاد خیریه و اتحادیه با زلزله زدگان ولایت کنر کمک کردند

 در دومین و سومین روز پس از زلزله شدید در ولایت‌های مشرقی کشور که تلفات و خسارات زیادی برجا گذاشت، ۱۰ بنیاد خیریه، ۶ اتحادیه و یک‌تعداد اشخاص خيِر در هماهنگی با ریاست‌های عدلیه کنر و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۱:۳۱
Background image

بنیادهای خیریه ننگرهار با زلزله زدگان ولایت کنر کمک کردند

 در پی وقوع زلزله در ولایت‌های مشرقی کشور که تلفات و خسارات زیادی برجا گذاشت، ۸ بنیاد خیریه و یک اتحادیه در ولایت ننگرهار در هماهنگی با ریاست عدلیه این ولایت به متضررین این حادثه کمک. . .

BACK TO NEWS