برگزاری نشست هیأت تخنیکی ولایت پکتیا و بازدید از برخی ساحات در این ولایت

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۳۰ - ۱۱:۱۸
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پکتیا، روز چهارشنبه، ۲۷ شوال با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و نیز هیأت مذکور به ساحات شیخان، رباط، چونی، حبیب قلعه، فتح الله خیل و حلیم قلعه رفته و در راستای جلوگیری از غصب زمین اقدامات لازم را انجام داد.

هیأت مذکور با همراهی قطعه امنیتی از ساحات شیخان، رباط و چونی بازدید کرده و تصرفات در زمین‌های مشکوک به امارتی در این ساحات را توسط خود متصرفین تخریب کرد.

هیأت مذکور همچنان درباره رهایی یک تن متصرف که چند روز قبل در ساحه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، به حوزه امنیتی مربوط هدایت داد تا در مقابل ضمانت با اعتبار وی را آزاد کند.

این هیأت همچنین از ساحه حبیب قلعه بازدید کرد و از کار و تصرفات بالای زمین‌های امارتی جلوگیری کرد و وسایل تخنیکی متصرفین توسط نیروهای امنیتی ضبط شد. یک تعمیر نیمه کاره در این ساحه نیز الی فیصله نهایی ارگان‌های ذیربط در تصرف مجاهدین قرار گرفت.

هیأت تخنیکی همچنین از ساحه فتح الله خیل بازدید کرده و جلو ساخت‌وساز یک تانک تیل و خانه‌ها را در این ساحه گرفت و کار متصرفین را متوقف کرد. متصرفین مذکور نیز به حوزه امنیتی معرفی شدند و همچنان، از تصرفات جدید در زمین‌های مشکوک به امارتی در ساحه حلیم قلعه جلوگیری شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۱:۴۹
Background image

۵ دارالوکاله در شهر کابل به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی طی هفته گذشته فعالیت‌های ۳۲ دارالوکاله را در ناحیه نهم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، مهرها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۱:۳۹
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت غزنی مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت غزنی طی هفته جاری ۶ باب دفاتر رهنمای معاملات و ۱۳ بلاک رهایشی را در برخی از مناطق شهر غزنی مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت چگونگی معاملات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه و شاروالی ولایت غزنی برگزار شد

 نشست هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه و شاروالی ولایت غزنی روز سه‌شنبه، ۲۸ ربیع الآخر با حضور رئیسان و مسؤولان مربوطه هردو ریاست در مقر ریاست شاروالی برگزار شد.
مولوی مطیح‌الحق عثمان، رئیس. . .

BACK TO NEWS