برگزاری نشست هماهنگی هیأت تخنیکی ولایت سرپل با مقام این ولایت

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۳ - ۱۵:۵۶
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سرپل روز سه شنبه، ۲۸ جمادی الاول نشست هماهنگی را با مقام ولایت سرپل و مسوولان امنیتی این ولایت برگزار کرده و گزارش دستاوردهای این هیأت را با آن‌ها شریک نمود.

در این نشست که در تالار جلسات مقام این ولایت برگزار شد، الحاج محمد یعقوب عبدالرحمن اکه، والی ولایت سرپل، قوماندان امنیه، رییس استخبارات، رییس و اعضای هیأت تخنیکی این ولایت اشتراک داشتند.

در این نشست، رییس هیأت تخنیکی ولایت سرپل در مورد تشکیلات و وظایف هیأت تخنیکی و فرامین و قوانین مربوط معلومات داده و گزارش فعالیت‌های این هیأت از ابتدأ الی اکنون را برای اشتراک کنندگان ارایه کرد. وی در راستای پیشبرد امور این هیأت از مقام ولایت سرپل و ارگان‌های امنیتی و استخباراتی این ولایت خواهان همکاری گردید.

اشتراک کنندگان این نشست در مورد چگونگی پیشبرد بهتر امور این هیأت بحث و تبادل نظر کرده و یک ابلاغیه را در مورد جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی تایید و امضا نمودند.

در اخیر والی ولایت سرپل و قوماندان امنیه این ولایت همکاری همه جانبه شان را نیز با هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین این ولایت اعلام کردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۲۸
Background image

برنامه آموزشی به منظور بلند بردن ظرفیت مسلکی عریضه نویسان در ولایت نیمروز برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت نیمروز به همکاری محکمه استیناف این ولایت، برنامه آموزشی یک روزه تحت عنوان اصول عریضه نویسی را برای حدود ۵۰ تن از عریضه نویسان نیمروز برگزار کرد.

این برنامه روز سه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۱۷
Background image

۸ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیرقانونی در ولایت ننگرهار مسدود گردید

  هیئت نظارتی مشترک به رهبری آمریت انسجام ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌‌شنبه، ۱۵جمادی‌الثانی ۱۱باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه نهم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز شنبه، ۱۵ جمادی‌الثانی ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی. . .

BACK TO NEWS