برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست های عدلیه و زراعت ولایت غزنی

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۱۵:۲
.

نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه و ریاست زراعت ولایت غزنی روز چهارشنبه، ۴ محرم الحرام با حضور مولوی مطیع الحق عثمان، رییس عدلیه و هیأت همراه شان و مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله، رییس زراعت در مقر آن ریاست برگزار شد.

در این نشست بر هماهنگی و همکاری‌های بیشتر میان این دو ریاست تاکید شده و شماری از مکتوب‌های متحدالمال ستره محکمه و برخی مشکلات در رابطه به زمین‌ها مورد بحث قرار گرفت و بر حل آن تاکید شد.

مسوولان ریاست زراعت ولایت غزنی در این نشست در رابطه به رسیدگی عاجل به مشکلات موجود به ریاست عدلیه اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۳۱
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت بلخ مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌ روز سه‌شنبه، ۲۳ رجب المرجب ۱۳ دارالوکاله ‌را در ناحیه پنجم شهر مزار شریف، مرکز  ولایت بلخ نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.

. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۲۲ رجب المرجب از ۸ باب دارالوکاله در این ولایت نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.
هیئت نظارتی طی این نظارت دفاتر،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۳:۴۴
Background image

۹ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت قندوز به منظور کنترول کرایه خانه‌ها روز سه‌شنبه، ۲۳ رجب المرجب ۹ باب دفاتر رهنمای معاملات را در شهر قندوز مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS