برنامه آموزشی برای کارمندان آگاهی عامه حقوقی وزارت عدلیه برگزار شد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۹:۳۶
.

 ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه روز سه‌شنبه، ۲۶ محرم‌الحرام برنامه آموزشی سه‌روزه‌ را تحت عنوان «اهداف، ویژگی‌ها و اهمیت نظام اسلامی» برای اعضای مسلکی بخش آگاهی عامه این ریاست برگزار کرد.
در آغاز برنامه مولوی جان محمد «محمد طلحه»، رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه اهداف برنامه را برای اشتراک‌کنندگان تشریح نموده و تصریح نمود که این برنامه آموزشی به منظور ارتقای آگاهی در مورد ارزش‌ها، اهداف و ویژگی‌های نظام اسلامی برگزار گردیده است.
در این برنامه ۱۰ تن از اعضای مسلکی آگاهی عامه ریاست مساعدت‌های حقوقی  وزارت عدلیه اشتراک داشتند و در آن بر علاوه ارزش، اهمیت، اهداف و ویژگی‌های نظام اسلامی، در مورد برخی دیگر از موضوعات مرتبط نیز معلومات ارایه شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

وزیر عدلیه در دیدار با رئیسان عدلیه و زراعت پنج ولایت بر تسریع امور کاری تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز دوشنبه، ۱۰ جمادی الآخرة با رئیسان عدلیه و زراعت ولایت‌های پکتیا، پکتیکا، غزنی، خوست و لوگر دیدار کرده و به آنان توصیه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۵
Background image

۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت نیمروز روز شنبه، ۸ جمادی‌الآخرة ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

هیئت نظارتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۴:۴۰
Background image

طی هفته گذشته ۱۸ دارالوکاله در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه طی هفته گذشته فعالیت‌های ۱۸ دارالوکاله را در نواحی مختلف شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا، مهرها، لوحه. . .

BACK TO NEWS