بررسی حدود ۳۰ هزار جریب زمین غصب شده در ولایت سرپل

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - ۱۱:۸
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سرپل روز چهارشنبه، ۲۷ جمادی الثانی به ولسوالی صیاد این ولایت رفته و حدود ۳۰ هزار جریب زمین علفچر غصب شده امارتی را در این ولسوالی بررسی نمود.

زمین مذکور در ساحه پهلوان تاش ولسوالی صیاد موقعیت دارد که از سوی اشخاص و افراد غصب شده و هیأت تخنیکی بر اساس فیصله روز قبل خویش زمین مذکور را در حضور داشت مسوولان محلی ساحه بررسی، کروکی و اسکیچ کرد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS