اطلاعیه وزارت عدلیه درباره دور چهارم روند ارزیابی وکلای مدافع

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۲۲ - ۱۳:۵۷

به اطلاع عموم وکلای مدافع در سراسر کشور رسانیده می‌شود که ریاست وکلای مدافع به روز ‌شنبه، 17 ذوالحجه مصادف با 25 سرطان، 50 تن دیگر از وکلای مدافع را به منظور تجدید جواز نامه‌های مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

بنا بر این، آن عده از وکلای مدافعی که قبلاً در خواستی‌های خویش را به مدیریت اداری ریاست وکلای مدافع جهت اشتراک در روند ارزیابی تسلیم نموده اند، حسب جدول ذیل به مقر تعمیر معینیت مسلکی وزارت عدلیه از ساعت 8:30 صبح الی 12:30 ظهر بر اساس شماره مسلسل فهرست حاضر گردند.

همچنین حضور وکلای مدافع جهت ارزیابی در روز معین آن حتمی و الزامی است درصورت غیابت وغیرحاضری در صحن امتحان چانس دوم داده نمی‌شود.

برای دریافت جدول اینجا کلیک کنید

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۴:۱۳
Background image

۴۳ دفتر رهنمای معاملات در کابل در رابطه به چگونگی نرخ کرایه خانه‌ها بررسی شد

تیم‌های توظیف شده کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به منظور کنترول کرایه منازل طی هفته گذشته ۴۳ باب دفتر رهنمای معاملات و برخی از بلاک‌های رهایشی را در نواحی مختلف شهر کابل مورد نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۴:۵
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پنجشیر

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پنجشیر روز یکشنبه، ۲۳ جمادی‌الثانی به ریاست قاری شکرالله احمد، رئيس عدلیه و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.

رئیس عدلیه ولایت پنجشیر در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۵۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ننگرهار به رهبری ریاست عدلیه این ولایت روز چهار‌‌شنبه، ۲۶ جمادی‌الثانی۴ باب دفتر رهنمای معاملات و ۲ بلاک رهایشی را در ناحیه اول شهر جلال آباد مورد. . .

BACK TO NEWS