آغاز سومین دوره حدیث و دیگر درجات دروس دینی در مدرسة العدالة وزارت عدلیه

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۶ - ۱۵:۱۶
.

سومین دوره حدیث و دیگر درجات دروس دینی در مدرسة العدالة وزارت عدلیه آغاز و به صورت رسمی از سوی مقامات این وزارت افتتاح شد.

در مراسم افتتاحیه این دوره شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه، شیخ رکن‌الدین عتیق، معاون ریاست عمومی امور قانون‌گذاری، مولوی سیدحبیب الحبیب، رییس مالی و اداری، مولوی سعید الرحمن سید، رییس دعوت و ارشاد و دیگر رییسان و مسوولان این وزارت حضور داشتند.

شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه در این مراسم نقش مدارس دینی و علما را در گسترش و تقویت اسلام مهم خواند.

او تاکید کرد که هر تجاوزی که در برهه‌های مختلف از سوی کفار و متجاوزین بر افغانستان صورت گرفته به هدف ریشه‌کن کردن اسلام بوده اما علما و مدارس در برابر این تجاوزها و اشغال ایستاده شده و نگذاشتند اشغال‌گران به اهداف خود برسند.

به گفته او در طول تاریخ با کوشش علما، تلاش‌ها برای از بین بردن اسلام سبب تقویت اسلام شد و علما و این که امروز نظام اسلامی در کشور حاکم است نیز از برکت علما و مدارس است.

در این مراسم مولوی سیدحبیب الحبیب، رییس مالی و اداری وزارت عدلیه نیز گفت که مدارس دینی در چند دهه گذشته از ایمان مردم حفاظت کرده و در کشورهایی که مدارس وجود ندارد، شهروندانش اسلام را فقط به نام می‌شناسند.

شیخ رکن‌الدین عتیق، معاون ریاست عمومی امور قانون‌گذاری وزارت عدلیه در این نشست افتتاحیه کتاب صحیح البخاری را قرائت کرده و نیز درباره اهمیت این کتاب و نیز شخصیت و مقام امام بخاری (رح) معلومات ارایه کرد.

در سومین دوره حدیث و دیگر درجات دروس دینی مدرسة العدالة وزارت عدلیه ۴۱ تن از کارمندان این وزارت دروس فوق را در اوقات غیر رسمی فرا می‌گیرند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۴:۵
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز یکشنبه، ۳ محرم‌الحرام برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۴:۰
Background image

۱۶ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز چهارشنبه، ۲۸ ذی‌الحجة به تعداد ۱۶ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۳:۵۱
Background image

بررسی حدود ۷۰ جریب زمین در ولایت ننگرهار

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۲۸ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه حدود هفتاد (۷۰) جریب زمین در ساحه گچ. . .

BACK TO NEWS