اطلاعیه ضروری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین درباره آغاز تصفیه شهر جدید کابل جدید

hayat_admin
.

کمېسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده به اساس بند (۵) مصوبه شماره (۲۵) مورخ ۱۴۴۴/۸/۶ هجری قمری کابینه امارت اسلامی افغانستان در باره کار مشترک کمیسیون با هیأت های تخنیکی موظف شده بود.

بر همین اساس کمیسیون بعد از کار مشترک با هیأت تخنیکی ولایت ننگرهار روز گذشته کار مشترک را با هیأت تخنیکی ولایت کابل رسماً اغاز نمود.

کمیسیون طی نشستی با هیأت تخنیکی کابل فیصله نمود تا شهر جدید کابل را تصفیه نماید.

بناءً در گام نخست فاز اول شهر جدید کابل که در جنوب نقشه (ماستر پلان) موقعیت دارد و پارسل (۱۳) که (۲۵۰۰۰) جریب مساحت و ده قریه دارد، را تصفیه می‌نماید.

بر همین اساس به تمام آن عده افراد حکمی و حقیقی که ادعا ملیکت در فاز نخست پروژه مذکور را دارند اطلاع داده می‌‍شود که به زود ترین فرصت با اسناد ملکیت خویش به دفتر تصفیه که در ساحه مذکور موقعیت دارد مراجعه نمایند و قباله و اسناد ملکیت خویش را به هیأت‌های مذکور تسلیم نمایند.

ادرس دفتر : ولايت کابل ولسوالي ده سبز  پروژه شهر کابل جديد فاز  دوم شهرک فیروزي.

برای معلومات بیشتر به شماره ذیل به تماس شوید:

مولوي عبيدالله حقاني، رئيس هیأت تخنيکي ولايت کابل

شماره تماس : ‏‏۰۷۳۰۹۲۲۲۳۵

واتساپ: ۰۷۰۷۲۱۸۱۷۴

شيخ محمد امين، مستوفي کابل و عضو هيأت تخنيکي:

شماره تماس: ۰۷۷۹۳۱۵۳۲۳

 

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۴:۴۴
Background image

اعلام نتایج دور ۵۸ ارزیابی وکلای مدافع

وزارت عدلیه دور ۵۸ روند ارزیابی وکلای مدافع را روز سه‌شنبه، ۱۰ سرطان با حضور اشتراک کننده‌های این دور برگزار کرد.

در این دور ارزیابی ۹ تن از وکلای مدافع شامل شده بودند که در روز . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۲۴
Background image

اطلاعیه وزارت عدلیه درباره دور ۵۸ روند ارزیابی وکلای مدافع

به اطلاع عموم وکلای مدافع در سراسر کشور رسانیده می‌شود که ریاست وکلای مدافع به روز سه‌شنبه،۵ محرم‌الحرام مصادف با ۱۰ سرطان، ۹ تن دیگر از وکلای مدافع را به منظور تجدید جواز نامه‌های شان . . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۷ - ۱۴:۴۳
Background image

اعلام نتایج دور ۵۷ ارزیابی وکلای مدافع

 وزارت عدلیه دور ۵۷ روند ارزیابی وکلای مدافع را روز دوشنبه، ۱۵ ثور با حضور اشتراک کننده‌های این دور برگزار کرد.

در این دور ارزیابی۱۴ تن از وکلای مدافع شامل شده بودند که در روز ارزیابی  . . .

بازگشت به اطلاعیه ها