نزدیک به 800 کودک متخلف از قانون در مراکز اصلاح و تربیت اطفال نگهداری می‌شوند

waheed
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۹ - ۱۲:۵۲

در حال حاضر 796 کودک متخلف از قانون در مراکز اصلاح و تربیت اطفال وزارت عدلیه در سراسر کشور نگهداری می‌شوند که شامل 774 پسر و 22 دختر می‌باشد.

بر بنیاد گزارش ماه قوس این مراکز، 247 تن از این اطفال در مرکز اصلاح کابل نگهداری می‌شوند که بیشترین تعداد را در سطح کشور  تشکیل می‌دهد و به تعقیب آن، در مرکز اصلاح هرات 109 کودک و در مرکز اصلاح ننگرهار 55 کودک نگهداری شده و تحت اصلاح و تربیت قرار می‌گیرند.

عمده‌ترین تخلفاتی که این اطفال مرتکب شده‌اند سرقت و جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی است که 239 کودک در رابطه با قضایای سرقت و 146 کودک دیگر در رابطه با قضایای جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی به این مراکز انتقال داده شده‌ و نگهداری و تحت تربیت قرار دارند.

دیگر تخلفاتی که این اطفال مرتکب شده‌اند به ترتیب شامل، قتل، لواط، قاچاق مواد مخدر، قطاع‌الطریقی، جنگ، تخلفات جنحوی، زنا، سرقت مسلحانه، حادثات ترافیکی، اختطاف، قاچاق اسلحه و جعل و تزویر می‌شود.

از میان 796 کودکی که در مراکز اصلاح در سراسر کشور نگهداری می‌شوند، 61 تن آنان در مرحله مظنونیت، 123 تن در مرحله اتهام و 612 تن در مرحله محکومیت قرار دارند و برای 45 نفر دیگر حکم قطعی صادر شده‌است.

اطفال متخلف از قانون که از 12 تا 18 سال عمر دارند، پس از تخلف و دریافت قرار سارنوالی برای اکمال تحقیق و محاکمه به مراکز اصلاح و تربیت اطفال وزارت عدلیه انتقال و در آن نگهداری می‌شوند. اطفالی که از سوی محکمه، محکوم به حجز می‌شوند نیز برای سپری کردن مدت حجز شان در این مراکز نگهداری می‌شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برای ۵۰ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار گردید

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۵۰ تن متصدیان دفاتر رهنمای معاملات واقع ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرد.

در این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجة. . .

BACK TO NEWS