فعالیت‌های شماری از بنیادهای خیریه در ولایت ننگرهار مورد بررسی قرار گرفت

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۴
.

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهار‌شنبه، ۵ ذوالقعدة ۵ باب دفتر بنیادهای خیریه را در ساحات مختلف شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، مهرها، کتاب‌های رسمی، گزارش‌های اجراآت و دیگر اسناد بنیادهای خیریه مذکور بررسی شد که در نتیجه آن برخی نواقص در امور کاری آنها مشخص گردید. هیئت نظارتی، در زمینه رفع این نواقص و پیش‌برد بهتر امور کاری به مسؤولان بنیادهای خیریه توصیه‌های لازم ارائه کرد.

ریاست عدلیه ننگرهار بنیادهای خیریه فعال در این ولایت را به صورت منظم مورد نظارت و بررسی قرار می‌دهد تا از رسیدن کمک‌های خیریه به افراد مستحق و شفاف بودن روند ارائه کمک‌ها اطمینان حاصل گردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۶
Background image

برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه برگزار شد

 برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه روز دوشنبه، ۲۴ ربیع الاول با حضور رئیسان و کارمندان این وزارت و هیئت انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد.
در افتتاحیه این برنامه محترم مفتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS