نشست هماهنگی کمیته مشترک به منظور کنترول کرایه منازل در ولایت پکتیا برگزار شد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۹:۵۲
.

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۵ ربیع الآخر به ریاست مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه این ولایت و با عضویت نمایندگان ادارات مربوطه نشست هماهنگی برگزار کرد.
رئیس عدلیه در این نشست صحبت افتتاحیه نموده و در سخنان خود افزود که کمیته مذکور به منظور حفظ حقوق باشندگان پکتیا، کنترول کرایه منازل و رسیدگی به مشکلات مردم در این زمینه ایجاد گردیده است.
در این نشست در مورد چگونگی کنترول کرایه منازل بحث صورت گرفت و در مورد اجراآت آینده در بخش های مربوطه تصامیم اتخاذ گردید.
کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در مرکز به رهبری وزارت عدلیه و در ولایات به رهبری ریاست‌های عدلیه به صورت جدی از قراردادهای کرایه منازل نظارت می‌کند و در صورت مشاهده افزایش کرایه یا قرارداد غیر رسمی، با اشخاص متخلف برخورد جدی خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

تنفیذ فیصله محکمه بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت شرعی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین است

محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی در این وزارت، تأکید کرد که تنفیذ فیصله محکمه اختصاصی بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۳
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت میدان وردک بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز شنبه، ۲۴ صفرالمظفر به ولایت میدان وردک سفر کرد.

مع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۹
Background image

بیش از ۳۲۰۰ رهنمای معاملات در سیستم آنلاین رهنمای معاملات ثبت شده‌اند

 وزارت عدلیه امارت اسلامی سیستم آنلاین رهنمای معاملات را به هدف فراهم‌سازی سهولت و شفافیت در معاملات ایجاد و فعال نموده که تا کنون بیش از ۳۲۰۰ دفتر رهنمای معاملات فعال در شهر کابل در آن. . .

BACK TO NEWS