نشست هماهنگی ميان رياست‌های عدلیه و محکمه استیناف ولایت بادغیس برگزار شد

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۱۲:۹
.

 مولوی عبدالرازق مرزوقی، رئیس عدلیه ولایت بادغیس و هیئت همراهش روز سه‌شنبه، ۱۸ رمضان نشستی را با مولوی عبدالخالق امدادالحق، رئیس محکمه استیناف این ولایت در مقر محکمه استیناف برگزار کرد.
رئیس عدلیه در این نشست گفت که امور هردو اداره با هم مرتبط بوده و بنا بر این لازم است که به منظور پیش برد بهتر امور و حل مشکلات، ادارات مذکور با هم همکار و هماهنگ باشند.
وی همچنان برخی از مشکلات ریاست عدلیه را که با محاکم مرتبط است شریک ساخت و در زمینه حل آن خواستار همکاری گردید.
در عین حال مولوی عبدالخالق امدادالحق، رئیس محکمه استیناف ولایت بادغیس در زمینه حل مشکلات موجود به ریاست عدلیه اطمینان همکاری همه جانبه داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۱:۳۰
Background image

۵ باب دفتر بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها در شهر کابل به دلیل فعالیت های غیرقانونی مسدود گردید

هیئت نظارتی ریاست جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه، طی ماه جوزای سال جاری، فعالیت‌های ۹ اتحادیه و ۱۰ بنیاد خیریه و یک شورا را در شهر کابل نظارت و بررسی کرده است.
هیئت مؤظف طی این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۵:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت کاپيسا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت کاپيسا روز سه‌شنبه، ۲۷ ذی‌الحجة به ریاست مولوی عبدالقدیر عابد، رئیس عدلیه ولایت کاپیسا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
در این نشست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۴:۲۳
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد بررسی قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌شنبه، ۲۴ذی‌الحجة ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هشتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
. . .

BACK TO NEWS