بررسی دوسیه‌های حدود ۷۰۰ جریب زمین در ولایت بلخ

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۱:۱۴
.

نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۲ رمضان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد. 
در این نشست دوسیه‌‌های بیش از شش صد و هشتاد (۶۸۰) جریب زمین واقع در ساحه دشت شور مربوط مرکز و بیش از بیست و پنج (۲۵) جریب زمین در قریه نوشهر ترکی ولسوالی چمتال مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
هیئت فیصله کرد که درمورد دوسیه‌های مذکور معلومات تکمیل شود و در مورد آن اجراآت لازم صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

تنفیذ فیصله محکمه بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت شرعی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین است

محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی در این وزارت، تأکید کرد که تنفیذ فیصله محکمه اختصاصی بالای زمین‌های غصب‌شده امارتی، مکلفیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۳
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت میدان وردک بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز شنبه، ۲۴ صفرالمظفر به ولایت میدان وردک سفر کرد.

مع. . .

BACK TO NEWS