برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت نیمروز

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۰ - ۱۲:۲۱
.

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز پنجشنبه، ۲۸ ربیع‌الثاني به ریاست مولوی عبدالوارث خلیل، رئیس عدلیه ولایت نیمروز و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست، رئیس عدلیه ولایت نیمروز به کارمندان این ریاست درباره اجرای مسوولیت‌های شان، رویه و برخورد نیک با مراجعین، پابندی به وقت و حاضری و دیگر موارد توصیه‌های لازم نمود.

در این نشست آمرین و کارمندان این ریاست نیز مشکلات و پیشنهادهای شان را به منظور بهبود امور کاری مطرح کرده و خواهان رسیدگی به آن گردیدند.

رییس عدلیه به کارمندان این ریاست وعده سپرد که در راستای حل مشکلات آنان از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۵
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت لغمان مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت لغمان طی دو روز گذشته ۱۳ باب دارالوکاله‌ را در این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.
هیئت نظارتی طی این نظارت دفاتر، جوازنامه‌ها،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۳
Background image

برنامه آموزشی به منظور بلند بردن ظرفیت مسلکی عریضه نویسان در ولایت هرات برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب برنامه آموزشی تحت عنوان اصول عریضه نویسی را برای شماری از عریضه نویسان شهر هرات برگزار کرد.
در این برنامه که مسؤولان محاکم استیناف و شهری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۹:۴۰
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص و خدمت به مردم تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در نشست شورای رهبری این وزارت تأکید کرد که هر کارمند و مسؤول این وزارت با اخلاص و نیت خدمت به مردم و تقویت نظام کار کند.

. . .

BACK TO NEWS