ارایه مساعدت های حقوقي برای ۴۶ تن طی یک ماه گذشته

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ - ۹:۴۴

ریاست مساعدتهای حقوقی وزارت عدلیه در جریان ماه شعبان، برای ۴۶ تن از مظنونین و متهمین بی بضاعت در قضایای جزایی و مدنی مساعدت‌های حقوقی ارایه کرده است.

ریاست مذکور طی این مدت در زمینه ارایه مشوره‌های حقوقی نیز برای ۱۴ تن در بخشهای مختلف مشوره حقوقی ارایه کرده است.

این ریاست همچنین در جریان ماه شعبان ۱۳ بار در مدارس، مساجد، مکاتب، ناحیه‌ها و حوزه های پولیس برنامه های آگاهی حقوقی عامه برگزار کرده که در نتیجه آن درباره موضوعات مختلف حقوقی برای ۵۰۰ تن از اتباع کشور آگاهی حقوقی ارایه شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS