استرداد حدود ۱۹۵۸ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۱۴:۲۳
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز دوشنبه، ۱۱ صفرالمظفر به ولسوالی امام صاحب این ولایت سفر کرده و حدود ۱۹۵۸ جریب زمین امارتی را استرداد نمود. 

در این سفر هیأت مذکور از ۱۹۱۸ جریب زمین ساحه شورتنک بابوس این ولسوالی که قبلاً امارتی تثبیت گردیده بود، بازدید کرده و به متصرفین ساحه مذکور تفهیم نمود که این زمین امارتی می‌باشد. هیأت مذکور همچنین به متصرفین این ساحه اطمینان داد که زمین مذکور مطابق طرزالعمل اجاره دهی به آنان به اجاره داده خواهد شد.

این هیأت همچنین دوسیه ۴۰ جریب زمین ساحه قلم گذر ولسوالی امام صاحب را که قبلاً امارتی تثبیت گردیده بود، مورد ارزیابی و بررسی قرار داده و بعد از اخذ اقرارخط کتبی از متصرفین آن، زمین مذکور را استرداد کرد و به مسوولین مربوط هدایت داد تا روند طی مراحل اجاره دهی آن را با متصرف غیرشرعی آن برای مدت یکسال تکمیل نماید. 

این هیأت همچنین معضله اجاره دهی ۹۲۷ جریب زمین ساحه جلی کول را میان قراردادی و اهالی این ساحه حل و فصل کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS