بیش از ۱۴۴جریب زمین در ولایت پروان تشخیص و تثبیت گردید

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۳ - ۱۰:۱۸

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان، روز سه‌شنبه، ۱۲ شوال به ساحه قورخچی مربوط قسمت دوم خم کلان ولسوالی بگرام رفته و در راستای جلوگیری از غصب زمین، اقدامات عملی انجام داد.

این هیأت با بررسی ساحه مذکور، ۱۴۴.۷۸جریب زمین را تشخیص و تثبیت کرده و سرحدات آن را مشخص کرد. هیأت مذکور همچنین جدول غاصبین این ساحه را به منظور تصفیه ساحه مذکور تهیه کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS