در حدود ۷۰۰۰ جریب زمین در ولایت قندهار امارتی تثبیت شد

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندهار به ولسوالی دند این ولایت سفر کرده و در راستای تثبیت زمینهای امارتی اقدام کرد.
هیأت مذکور به ساحات روح آباد، منصور غوندی و ده رجب ولسوالی دند رفته و ۷۰۰۰ جریب زمین امارتی را در آن بررسی و تثبیت کرد. زمین مذکور از سوی سه شخص غصب شده و در آن یک تانک تیل نیز موجود است. هیأت مذکور با مردم محل و متصرفین این زمین دیدار کرد و درباره غصب معلومات داد و تاکید کرد که با غاصبین مطابق قانون و شریعت برخورد خواهد شد.
هیأت مذکور از غاصبین این زمینها اسناد مطالبه کرد که در حال حاضر هیچ گونه اسناد در دست نداشتند. آنان وعده کردند که به اصول امارت اسلامی متعهد خواهند بود.
در همین حال، نشست هیأت تخنیکی ولایت لغمان با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن تاکید شد که شهرکها و ساحات پلانی غصب شده باید از نزد غاصبین آزاد شود.
هیأت مذکور با برخی غاصبین زمینهای بلندمنزلها دیدار کرد و از آنان طی استعلامهای معلوماتی سوالاتی را مطرح کرد. هیأت مذکور همچنین از دیگر مالکان بلندمنزلها اسناد قانونی مطالبه کرد و آنان اسناد خود را ارایه کردند که مورد بررسی قرار گرفت.
هیأت با برخی دعوی کنندگان بالای ۱۱۲ جریب زمین اجاره داده شده ساحه پروایی ولسوالی علینگار دیدار کرد و به آنان استعلام داد که بعد از بررسی دقیق درباره این موضوع تصمیم گرفته خواهد شد.