نشست‌های هیأت‌های تخنیکی ولایات بدخشان و کاپیسا برگزار شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۱۰:۴۰
.

نشست‌های هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایات بدخشان و کاپیسا با حضور رییسان و اعضای این هیأت‌ها برگزار شده و در راستای جلوگیری از غصب زمین، بحث شده و تصامیم لازم اتخاذ گردید.

در نشست هیأت تخنیکی ولایت بدخشان درباره آغاز سروی و تثبیت دشت کوکچه حصار ولسوالی بهارک که از ۳۰ سال به این سو توسط مافیای زمین به مردم فروخته شده، بحث و تبادل نظر صورت گرفت. هیأت مذکور اسناد نماینده اهالی این ساحه را نیز بررسی کرد اما مورد تایید این هیأت قرار نگرفت.

در این نشست، درباره سرنوشت ساحات تثبیت شده و ترتیب پلان عمل برای هفته جاری بحث شد و همچنان فیصله شد که هیأت با باشندگان دشت قرغ مربوط ناحیه ششم در مرکز این ولایت دیدار کرده و درباره ساحات غصب شده و هماهنگی آنان با هیأت تخنیکی گفتگو کند.

همچنان فیصله شد که ساحاتی که توسط هیأت تخنیکی امارتی، وقفی و مواشی‌چر تثبیت شده و متصرفین هم هیچ‌گونه اسنادی در مورد آن ارایه نکرده‌اند، ادارات مربوطه ملکیت شان را ثبت کتاب اساس املاک خویش کرده و از آن محافظت کنند.

هیأت مذکور همچنان به قوماندانی امنیه و برخی ولسوالی‌ها مکتوب ارسال کرد تا از غصب مجدد زمین‌های امارتی جلوگیری کنند.

.

در همین حال، هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کاپیسا به دشت احمد بیک این ولایت رفته و در راستای جلوگیری از غصب زمین اقدامات عملی انجام داد.

هیأت مذکور دشت احمد بیک را مطابق نقشه بررسی کرد. در بعضی نقاط این ساحه مردم حویلی‌ها و زمین‌های للمی خودسر ساخته اند. از اهالی این ساحه قبلاً اسناد خواسته شده بود ولی تا اکنون هیچ گونه سندی را ارایه نکرده‌اند.

هیأت مذکور فیصله کرد که ساحاتی که در ماه قبلی به صورت دقیق امارتی تثبیت شده بود، از غاصبین پس گرفته شود.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS