رییس عدلیه ولایت بادغیس از مدیریت عمومی حقوق ولسوالی مُقر این ولایت بازدید نمود

waheed
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۳ - ۱۲:۱۵
,

الحاج ملا عبدالرزاق مرزوقی، رییس عدلیه ولایت بادغیس و هیأت همراه شان روز دوشنبه، 16 صفرالمظفر به سلسله نظارت از امور مدیریت‌های حقوق ولسوالی‌ها از مدیریت عمومی حقوق ولسوالی مُقر این ولایت دیدن نمود.

در این سفر که به منظور ارزیابی امور مدیریت عمومی حقوق و حل مشکلات این مدیریت راه اندازی شده بود، آمر قضایای امارت، آمر حقوق و آمر مساعدت‌های حقوقی رییس عدلیه را همراهی می نمودند.

هیأت مذکور، روند کاری مدیریت عمومی حقوق را از نزدیک نظارت نموده و به مشکلات کارمندان این مدیریت گوش دادند. رییس عدلیه بادغیس به مدیر عمومی حقوق ولسوالی مقر وعده نمود که به مشکلات این مدیریت به زودترین فرصت رسیدگی خواهد شد.

720

در این سفر، رییس عدلیه بادغیس و هیأت همراه شان با معاون ولسوال مقر، قوماندان امنیه و قاضی محکمه ابتداییه ملاقات نموده و در مورد صلاحیت، مسوولیت‌ها و مشکلات مدیریت عمومی حقوق بحث و گفتگو نمودند.

در این دیدار به همکاری و هماهنگی بیشتر میان مدیریت حقوق و ادارات ذیربط نیز تأکید صورت گرفت.  

در پایان، هیأت مذکور با بزرگان و متنفذین آن ولایت هم دیدار نموده و به آن‌ها اطمینان دادند که مسوولین امارت اسلامی در خدمت آن‌ها قرار دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS