۹۱۸۱ جریب زمین در ولایت ننگرهار امارتی تثبیت شد

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ - ۱۵:۱۳
.

هیأت تخنیکی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار به ولسوالی سرخرود این ولایت سفر کرده و یک اندازه زمین‌ امارتی را در برخی ساحات این ولسوالی تثبیت و تشخیص کرد.

هیأت مذکور در حدود ۹۱۸۱ جریب زمین را در قریه‌های فتح آباد و خیرآباد ولسوالی سرخرود امارتی تثبیت نمود. از جمله زمین مذکور ۶۴۰۰ جریب آن در قریه فتح آباد و ۲۷۸۱ جریب دیگر در قریه خیرآباد واقع است. در این زمین‌ها شهرک‌های خودسر ساخته شده و به صورت غیرقانونی به مردم به فروش رسیده است.

رییس هیأت تخنیکی ولایت ننگرهار تاکید کرد که زمین‌های غصب شده از چنگال غاصبین آزاد و غاصبین آن به ارگان‌های عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

در همین حال، نشست هیأت تخنیکی ولایت میدان وردک نیز با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره فعالیت‌های جلسه قبلی و ساحه آبدره که قبلا توسط هیأت بازدید شده بود، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در این نشست، بر بازدید هیأت از زمین مدعی بها در ساحه دشت سیسی (شهرک معلمین) ولسوالی سید آباد به منظور تثبیت و تشخیص آن فیصله صورت گرفت.

.

علاوه بر این، نشست هیأت تخنیکی ولایت دایکندی نیز با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن مروری بر مصوبه جلسه قبلی صورت گرفت و فیصله شد که درباره دوسیه ۴۰ جریب زمین ملکیت معارف که تحقیقات آن تکمیل گردیده، از کمیسیون مرکزی هدایت خواسته شود. همچنان فیصله شد که از محاکم در ارتباط به ثبت محفوظ اسناد ارایه شده از سوی اشخاص، معلومات خواسته شود.

در این نشست فیصله شد که در ارتباط به سه قطعه زمین ساحه چو، گرگ کشته و پشت شفاخانه صد بستر تحقیقات بیشتر صورت گرفته و ساحه ماستر پلان شاروالی باید به صورت دقیق کوردینات گردد تا مساحت واقعی این ساحه مشخص شود.

در این نشست، همچنان فیصله شد که یک قطعه زمین در قریه رمکک ناحیه ۱ مرکز این ولایت که از سوی افراد و اشخاص تحت تصرف قرار گرفته نیز مورد بررسی قرار گیرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه، رئیس کمیسیون و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی موضوعات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

رئیس جدید اتحادیه صرافان ولایت غزنی معرفی گردید

 رئیس جدید برای اتحادیه صرافان ولایت غزنی طی نشستی با حضور صرافان و مسؤولان وزارت عدلیه، از طرف صرافان این ولایت تعیین و معرفی گردید.
در این نشست مفتی احمد ضیا خبیب، رئیس عمومی انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پکتیکا امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت پکتیکا  روز دوشنبه، ۵جمادی‌الأولی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۲۰ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این برنامه مسؤولان. . .

BACK TO NEWS