۳۰۷۶ جریب زمین در ولایت فراه مرعی عامه تشخیص و تثبیت شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۴ - ۱۱:۳۶
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت فراه به ساحه غلامان در مرکز این ولایت رفته و ۳۰۷۶ جریب زمین مرعی عامه را تشخیص و تثبیت کرد. یک اندازه این زمین زراعتی بوده و یک مقدار دیگر آن از سوی متصرفین آباد شده است.

هیأت مذکور به افراد و اشخاص در این ساحه درباره خودداری از ساخت و ساز و عمرانات خودسر هدایات جدی صادر کرد.

.

در همین حال، نشست هیأت تخنیکی ولایت لوگر با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن اجراآت و فعالیت‌های گذشته هیأت بررسی شد.

در این نشست، تیم موظف گزارش خود از ساحه هونی سفلا را ارایه کرد. همچنان معلومات در مورد موضوع یک شخص که کمیسیون مرکزی آن را خواسته بود، آماده شده و به کمیسیون ارسال خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS