۱۵ دارالوکاله در ناحیه نهم شهر کابل تحت نظارت و بررسی قرار گرفت

hakeem_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۳ - ۹:۱۰
.

هیأت مذکور روز سه شنبه، ۱۲ ذوالقعده ۱۵دارالوکاله را در ناحیه نهم شهر کابل مورد بررسی و نظارت قرار داد که از این جمله یک دارالوکاله به دلیل عدم رعایت مواد طرزالعمل وکلای مدافع، مسدود گردید.هیأت مذکور روز سه شنبه،۱۲ذوالقعده ۱۵دارالوکاله را در ناحیه نهم شهر کابل مورد بررسی و نظارت قرار داد که از این جمله یک دارالوکاله به دلیل عدم رعایت مواد طرزالعمل وکلای مدافع، مسدود گردید.
وزارت عدلیه به شمول مرکز در تمام ولایات کشور دارالوکاله‌ها را نظارت و بررسی می‌کند تا از فعالیت‌های غیر قانونی جلوگیری نماید.
 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS