چهارمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع با حضور صدها متقاضی برگزار شد

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۲:۴
.

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان چهارمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع را با اشتراک حدود ۵۰۰ تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع در مقر این وزارت برگزار کرد.

این امتحان روز یکشنبه، ۲۴ شعبان با حضور و سخنرانی محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه، محترم شیخ عبدالصمد حقانی، نماینده ستره محکمه، محترم مولوی رحمت‌الله حقانی، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه و سایر مقامات و مسوولان این وزارت برگزار شد.

معین مسلکی وزارت عدلیه طی سخنرانی‌اش در برنامه افتتاحیه این امتحان گفت که امتحان امروز سرنوشت ساز است و هدف اصلی آن این است که وکلای آراسته با شریعت اسلامی و دانش مسلکی به جامعه تقدیم شود.

وی خطاب به متقاضیان جواز وکالت دفاع گفت که شما با موفقیت در امتحان و مراحل دیگر و اخذ جواز، از نظام امارت اسلامی و وزارت عدلیه نمایندگی می‌کنید و تاکید کرد که سیرت و صورت تان باید مطابق شریعت اسلامی باشد تا نمایندگی شایسته از نظام کنید.

معین مسلکی وزارت عدلیه همچنین تصریح کرد که نیت وکلای مدافع از وظیفه شان پیدا کردن پول نباشد بلکه نیت شان این باشد که خادم جامعه و مردمی باشند که چندین دهه به خاطر دین و شریعت شان مبارزه و جهاد کردند.

او افزود که وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم از فعالیت‌های وکلای مدافع نظارت می‌کنند و در صورتی که وکلا تخلفی کرده باشند، مورد بازپرس قرار می‌گیرند.

شیخ عبدالصمد حقانی، نماینده ستره محکمه نیز در این برنامه صحبت کرد و گفت که تصمیم رهبران امارت اسلامی این است که محاکم کشور بیشتر فعال شوند و برای این کار برجستگی وکلای مدافع شرط اساسی است. او تأکید کرد که نیاز است هم وکلای مدافع و هم قضات به اصول و قوانین تسلط کامل داشته باشند و در این راستا برنامه‌های مختلف روی دست گرفته شده است.

او همچنین گفت که وکلای مدافع باید وکالت مؤکل خود را به بهترین شکل انجام دهند و در عین حال از جعل و تزویر خودداری کرده و اصول و آداب محاکم را نیز رعایت کنند.

در این برنامه مولوی رحمت‌الله حقانی، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه هم صحبت کرده و از شفافیت پروسه امتحان و مراحل بعدی آن به امتحان دهندگان اطمینان داد. او همچنین رهنمایی‌های لازم در مورد امتحان را برای امتحان دهندگان ارایه کرد.

برای شرکت در این دور امتحان ورودی وکالت دفاع ۵۱۰ تن ثبت نام کرده بودند که از این میان ۵۰۱ تن واجد شرایط شناخته شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS