وضاحت وزارت عدلیه درباره برخی شایعات نشر شده در شبکه‌های اجتماعی

hakeem_admin
شنبه ۱۴۰۱/۹/۵ - ۱۴:۵۷

برخی حلقات مغرض یک فهرست ساختگی را منتشر کرده و برخی اتهامات بی اساس را بر شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه وارد می‌کنند. ما این شایعات را شدیداً رد می‌کنیم.

اشخاص مذکور این شایعات را به این دلیل دامن می‌زنند که شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی رییس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده تعیین گردیده و کار این کمیسیون به سرعت در سراسر کشور جریان دارد و با استقبال مردم روبه‌رو شده است. حلقات مغرض به هدف این که کارهای کمیسیون را با چالش‌ها و موانع مواجه ساخته و اذهان هموطنان را مغشوش کنند، دست به پخش چنین شایعات بی اساس می‌زنند.

به عنوان مثال در لیست مذکور آمده که «مولوی حسین احمد مدنی پسر شیخ صاحب است و به حیث رییس دفتر مقام وزارت عدلیه کار می‌کند». در حالی که حسین احمد مدنی هیچ وظیفه رسمی در وزارت عدلیه ندارد؛ بنا بر این تمام فهرست را بر همین اساس قیاس کنید و دنبال اتهامات حلقات مغرض نروید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۱۶
Background image

وزیر عدلیه با مسؤولان برخی شفاخانه‌های خصوصی کابل دیدار و گفتگو کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز سه شنبه، ۲۵ ذوالقعدة در دفتر کارش با مسؤولان شماری شفاخانه‌های خصوصی فعال در کابل دیدار کرده و با آنان در رابطه به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۵۳
Background image

۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز سه‌شنبه، ۱۸ ذوالقعده مطابق اصول و طرزالعمل رهنمای معاملات به تعداد ۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۴۷
Background image

شماری از بنیاد خیریه در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهار‌شنبه، ۱۲ ذوالقعدة ۲ باب دفتر بنیادهای خیریه را در ساحات مختلف شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی. . .

BACK TO NEWS