وزارت عدلیه با 7 اداره دولتی به منظور افزایش آگاهی حقوقی شهروندان تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

waheed
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۱ - ۱۳:۱
.

وزارت عدلیه به منظور تقویت روند آگاهی‌دهی حقوقی به شهروندان با 7 اداره دولتی شامل وزارت‌‌های اطلاعات و فرهنگ، تحصیلات عالی، امور زنان، معارف، ارشاد، حج و اوقاف، مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و رادیو تلویزیون ملی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

ایجاد صفحه رسمی در شبکه‌های اجتماعی و ایجاد اپلیکیشن مبایل برای نشر اسناد تقنینی، به کارگیری مواد تبلیغاتی آگاهی‌های حقوقی وزارت عدلیه در کتابخانه‌های مکاتب و موسسات تحصیلات عالی، تدوین مطالب حقوقی و نشر پیام‌های حقوقی توسط نشریه‌های ادارات بخشی از این تفاهم‌نامه است.

همچنین بر بنیاد این تفاهم‌نامه، ادارات مذکور متعهد شده‌اند تا زمینه برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی حقوقی در دانشگاه‌ها و موسسات تحصیلات عالی، مکاتب و دیگر مراکز تعلیمی دولتی و خصوصی، مراکز حمایوی زنان، مساجد، مدارس و حسینیه‌ها را فراهم کنند. مساعد ساختن زمینه برگزاری این برنامه‌ها از طریق رسانهها نیز از موارد مهم این تفاهم‌نامه است.

طرف‌های شامل در تفاهم‌نامه متعهد شده‌اند تا زمینه هماهنگی و تبادل تجارب را میان کارمندان آگاهی حقوقی، استادان و علما مساعد سازند و نیز سیمینارها و برنامه‌های آموزشی در این خصوص برگزار کنند. وزارت اطلاعات و فرهنگ به همکاری در نمایشنامه‌های کوتاه با محتوای حقوقی نیز تعهد کرده‌است.

با تطبیق این تفاهم‌نامه، دانشجویان، شاگردان مکاتب، زنان و همه اقشار اجتماعی در سراسر کشور از آگاهی‌های حقوقی مستفید شده و از وجایب و مکلفیت‌های قانونی شان آگاهی حاصل می‌کنند.

از طرفی هم در محلاتی که زمینه دسترسی به مراکز آموزشی و رسانه‌ها فراهم نیست، مردم از طریق منابر مساجد آگاهی‌های حقوقی حاصل می‌کنند و در این خصوص ملا امامان و خطیبان مساجد سهم خواهند گرفت.

وزارت عدلیه مسوولیت تهیه و تدوین محتوای پیام‌های حقوقی، هماهنگی میان ادارات ذیدخل، برگزاری برنامه‌های حقوقی به پیشنهاد ادارات، راه‌اندازی کمپاین‌های آگاهی‌دهی حقوقی و تمویل این برنامه را به منظور تطبیق این تفاهم‌نامه بر عهده دارد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۸:۴۳
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت بامیان مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون بامیان روز سه‌شنبه، ۱۹ محرم الحرام ۴ باب دارالوکاله را در این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آن‌ها را بررسی کرد.
هیئت نظارتی طی این نظارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۸:۳۸
Background image

تشخیص بیش از ۶۷۴ جریب زمین امارتی در ولایت بلخ

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۱۷ محرم‌الحرام با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه بیش از شش صد و هفتاد و چهار (۶۷۴) جریب زمین در قریه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۸:۳۰
Background image

۱۱ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز شنبه، ۱۶ محرم الحرام ۱۱ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های. . .

BACK TO NEWS