نظارت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۲ - ۱۴:۴۰
.

هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت پکتیا روز چهارشنبه، ۲۷ ربیع الثانی ۱۱ موترفروشی را در شهر گردیز، مرکز این ولایت نظارت کرد.

در نتیجه این نظارت، یک موتر فروشی به دلیل فعالیت غیر قانونی مسدود گردید و برای متصدیان سایر موترفروشی‌ها توصیه شد تا مشکلات موجود شان را برطرف کنند.

وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم بخش‌های مربوطه را مورد نظارت و بررسی قرار می‌دهد تا جلو فعالیت‌های غیرقانونی گرفته شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت خوست بازدید کرد

هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز سه‌شنبه، ۲۷ صفرالمظفر به ولایت خوست سفر کرد.

معین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱۷
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت لوگر بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز دوشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت لوگر سفر کرد.

معین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۹:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت بامیان بازدید کرد

 هیئت وزارت عدلیه به رهبری محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت در ادامه نظارت از ریاست‌های عدلیه ولایات، روز یکشنبه، ۲۶ صفر المظفر به ولایت بامیان سفر کرد.

معی. . .

BACK TO NEWS