نشست هماهنگی میان هیئت ریاست عدلیه ننگرهار و مسؤولان موتر فروشی‌های شهرک تورخم برگزار شد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۵:۲۵
.

 مسؤولان آمریت انسجام ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دوشنبه، ۱۷ صفرالمظفر با شماری از مسؤولان موترفروشی‌های شهرک تورخم ولسوالی مهمند‌دره این ولایت نشست هماهنگی برگزار کرد. 
در این نشست که مسؤولان کمیساری تورخم و شاروالی حضور داشتند مسؤولان آمریت انسجام تاکید کردند که مسؤولان موترفروشی‌های باید طبق قانون جواز فعالیت را از ریاست عدلیه اخذ کنند و تمام اصول را رعایت کنند.
مسؤولان موترفروشی‌ها در این نشست از اخذ جواز قانونی اطمینان دادند و تعهد نمودند که فعالیت‌های خود را در روشنایی قوانین نافذه و مقررات به پیش می برند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS