فیصله محکمه اختصاصی بالای حدود ۶.۳ جریب زمین در پنجشیر تطبیق شد

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۱ - ۱۵:۲۲
.

هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر به تاریخ ۶ ربیع‌الثانی به ولسوالی عنابه این ولایت رفته و قرار قضایی محکمه اختصاصی رسیدگی به قضایای زمین‌های غصب‌شده امارتی زون مرکز را بالای شش اعشاریه دو صد و نود و نُه (۶.۲۹۹) جریب زمین تطبیق کرد.

زمین مذکور در قریه بارخم فراج ولسوالی عنابه موقعیت دارد و بر اساس قرار قضایی محکمه اختصاصی مذکور «مرعی خاصه» دانسته شده که تمامی اهالی قریه در آن حق دارند.

هیئت در دیدار با اهالی قریه بارخم فراج ولسوالی عنابه فیصله محکمه را به آنان ابلاغ کرد و پس از آن مساحت زمین مذکور را مشخص کرده و ساحه را به حالت اولی آن برگرداند

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۵:۱۶
Background image

وزیر عدلیه با مسؤولان برخی شفاخانه‌های خصوصی کابل دیدار و گفتگو کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز سه شنبه، ۲۵ ذوالقعدة در دفتر کارش با مسؤولان شماری شفاخانه‌های خصوصی فعال در کابل دیدار کرده و با آنان در رابطه به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۵۳
Background image

۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز سه‌شنبه، ۱۸ ذوالقعده مطابق اصول و طرزالعمل رهنمای معاملات به تعداد ۱۴ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۴۷
Background image

شماری از بنیاد خیریه در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهار‌شنبه، ۱۲ ذوالقعدة ۲ باب دفتر بنیادهای خیریه را در ساحات مختلف شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی. . .

BACK TO NEWS